Huischef Willy heeft zijn batterijen weer volledig opgeladen middels een deugddoend Edelweiss weekje en geeft weer van katoen in zijn territorium zowel voor de cateringgasten alsook voor de zondageters. Naast dit heugelijke en culinaire hoogstandje serveren we ook nog heel wat interessante volleyduels.

Heren 1 kenden vorige week een totale off-day bij de buren van Kapellen, maar kunnen dit rechtzetten tegen Optima Lendelede, die thans op een vierde plaats staan. Willen onze volleyboys hun tweede plaats veilig stellen, is een overwinning het minste wat zij moeten doen. Coach Jan legde er deze week duchtig de pees nog eens op en dat mag wel het beste voor zaterdag oproepen.

Dames 1 blijven freewheelend in het spoor van leider Hermes Oostende. Nu zaterdag wacht onze meisjes al de terugwedstrijd in Tongeren. Kan Etienne zijn dames weer naar de zege loodsen of gaat coach Jan De Brandt stokken in onze wielen steken, want zijn Tongeren heeft dringend puntjes nodig.

Ons onvoorspelbare heren 2 mag zondag naar het tweede geplaatste Lizzards Lubbeek. Daar wacht hen zeker geen schoonheidsslaapje, want de Lizzards blijven een moeilijk te bekampen team. Trainer Tom gaat echter er alles aan doen om zijn team naar de zege te leiden. Nieuwsgierig als we zijn, verwachten we dit wel.

Dames 2 speelden vorige week een dijk van een wedstrijd tegen Zoutleeuw, spijtig leverde dit geen puntenwinst op. Maar duidelijk is dat onze youngsters nog heel veel progressie kunnen maken, zodat een zege tegen Gimm-e Kruibeke wel degelijk mogelijk is.

In de rand van het landelijk gebeuren, mogen we de wedstrijd van dames 3 niet vergeten. De dames van Patrik kunnen nog steeds promoveren en zullen zeker op Bouwel de puntjes niet laten liggen. Gaan Inge, Tine en de anderen nog een landelijk avontuurtje wagen? Een vraag van duizend punten.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top