Na de gemakkelijke zege van vorig weekend van onze dames tegen Richa Michelbeke 25-16, 25-15 en 25-13 wacht nu de confrontatie tegen de Limburgse formatie uit Tongeren. Steeds was dit duel een geladen wedstrijd met wisselende resultaten. Kan onze Katrien weer haar duivels ontbinden, of wordt Jana op dit moment in bloedvorm onze winning joker of wordt een ander icoon van de eerste ploeg de matchwinnaar? Zaterdagavond kunnen we daar beslist over verder debatteren. Of gaat de ploeg van trainer-coach Jan De Brandt toch lopen met de zege, die we eigenlijk broodnodig claimen, willen we in de flow van Farciennes en Oostende blijven.

Heren 1 gaan zaterdagavond op bezoek bij het naburige Global Wineries Kapellen. Zeker voor onze heren geen gezondheidswandelingetje. Hoewel Kapellen in de rangschikking wel wat plaatsjes lager staat, is dit geen vrijgeleide voor een vlotte winst. De jongens van Kapellen kunnen steeds wat meer als het echt spant. Maar Gilles, Robin en de andere boys zijn zich wel daarvan  terdege bewust.

Zondagnamiddag, spijts het voorspelde goede weder, moet iedereen in onze Arena zijn. Spanning alom verwacht. Dames 2 ontvangt Tarco Zoutleeuw, juist één plaats hoger in de rangschikking. Na de vlotte winst in Herenthout kunnen  onze youngsters bewijzen wat zij nog in hun mars hebben en hun coach weer laten stralen.

Wat echter vooral in het oog springt, is de confrontatie tussen Heren 6( +4) en heren 4 voor de halve finale van de beker van Turnhout. Gaat het jonge geweld de confrontatie winnen tegen de ervaring of gaan de oude beloften zegezeker hun jongere opvolgers op hun plaats zetten. Alles ligt in de handen van beide coaches, kan Claude zijn tactisch vernuft overbrengen op zijn trawanten of gaat lepe Peter zijn jongens zo opnaaien dat de winst niet kan ontsnappen?

Daarnaast gaat de wedstrijd van Dames 3, onder de orkestrale leiding van clubsecretaris Patrik, door tegen VST Lions( +4)  uitkomend in de derde provinciale voor dezelfde beker van Turnhout.

Huischef Willy, terug van een weekje Edelweiss-geneugtes, gaat zondag weer aan de slag met zijn potten en pannen. Genoeg om dit zonovergoten weekend te besluiten met een culinaire uitstap bij één of andere topmatch. See you in onze Arena. 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top