Door de winst dinsdagavond tegen de meisjes van Mendo Booischot kunnen onze dames zich al opmaken voor de bekerfinale op paasmaandag, maar dit weekend staat of valt de ambitie om eerste te eindigen in play-off 2 met de thuiswedstrijd op zondag tegen het Richa Michelbeke van Tatiana Teterina.

Heren 2 ontvangen zaterdag om 17h00 de boys uit Beerse, mits een zege kunnen onze jongens terug dichter bij de top van de reeks aansluiten, nadien volgt de wedstrijd van heren 1 tegen de jongens van de volleybalschool. Deze spelers staan op de laatste plaats in de rangschikking, maar hebben toch wel wat talent aanwezig.

Dames 2 kunnen hun bijna veilig stellen door een te verwachten zege op het laatst geklasseerde Herenthout. Best is dat zij nog eens uit het goede vaatje kunnen tappen en Tim een deugddoende zege kunnen schenken. Ook opmerkelijk is het burenduel in de eerste provinciale dames tussen onze meisjes en die van bevriende coach Marcel Bernaerts. Onze dames staan 2e en die van Zoersel 4e, dus een klassieker van jewelste en hopelijk een prettige wedstrijd.

Als laatste vermelden we de uitwedstrijd van heren 3 naar VST Lions Turnhout. Voor ons is de verplaatsing naar Turnhout steeds een hele opdracht, maar we rekenen op hun sportieve flow om deze moeilijke uitwedstrijd tot een goed einde te brengen. En wie weet blijven heren 3 in de rush naar de titel?

Vergeten we ook niet het werk van huischef Willy te degusteren bij een lekker potje bier of wijn.

 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top