Coach Etienne verraste vriend en tegenstrever met zijn opstelling, maar dit schaadde niets aan de prestatie van onze dames.

Hoewel de meisjes van Mendo Booischot telkens een vier-puntenvoorgift hadden, was dit echt onvoldoende om de Blue Tigers te verontrusten. In de eerste set was bij 6-6 de voorsprong al teniet gedaan en een reeks services van Lies om U tegen te zeggen gaf meteen de doodssteek. Evy als kapitein beëindigde de set bij 25-9.

Zelfde scenario in set twee, bij 4-4 waren onze dames al in het vaarwater van Mendo. Nu met een solo van Joke, die met 12 services waarvan enkele aces, de stand naar 25-12 bracht.

In set 3 zou de klus ook al geklaard zijn bij 5-5, maar het moedige Mendo bleef echter vechten zodat onze dames geen vrijgeleide kregen. Verschillende Booischotse speelsters kwamen voortdurend hun technische bagage tonen en onze Tigers speelden nu onder druk en vooral tegen zichzelf. Bij 26-26 haalde Lotte nog eens vernietigd uit en smashte Mendo de laatste bal zelf uit. 28-26

Dames 1 gaat naar de finale van de beker van Antwerpen, maar moet tot 9/3 wachten om haar tegenpartij te kennen. Dit wordt dan de winnaar van het duel VC Zandhoven(+6)- M-Siks Blaasveld. Finale gaat door in Vlimmeren op paasmaandag 21/4.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top