Na de vlotte winst tegen Blaasveld vorige dinsdag moeten onze dames nu naar de kust om hun leidersplaats in play-off 2 te verdedigen. Dit jaar wist Hermes al tweemaal te winnen tegen onze dames. Misschien nu het ideale moment om eens te stunten want de tegenstrevers staan allemaal nog op vinkenslag om ons een hak te zetten.

Heren 1 moeten dan naar de andere zijde van het land en op papier een haalbare kaart, nu zeker de winning mood weer in de ploeg is. Achel (zesde in de rangschikking) weze gewaarschuwd. Heren 2 ontvangen het gelijk geklasseerde Noliko Maaseik en kunnen bij winst een goede zaak doen. Bart Cox en zijn trawanten zullen best uit het beste vaatje mogen tappen om de zege thuis te houden.

Heren 3 spelen zaterdagavond de derby der derby's, namelijk tegen het veel lager geklasseerde Zoersel B. Maar wat zegt dit, bij een derby kan alles. Normaler wijze gunnen we toch het voordeel aan Jonas Van Wezenbeeck en zijn enthousiaste discipelen. Nu rest er nog de uitwedstrijd van Dames 2 naar het steeds gevaarlijke VC Olen. Alhoewel in punten er een voorsprong is voor Olen, kunnen onze dametjes er  toch wel iets gaan rapen mits een goede vechtlust.

Buiten dit sportieve rest ons nog de culinaire geneugten geserveerd door huischef Willy.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top