Met de zuivere winst van onze heren 1 tegen Nivelles was het weekend weeral goed gestart en bovendien konden onze dames1 ook hun taak in Farciennes tot een goed eind brengen.

Amigos startte indrukwekkend in Farciennes en maakte met verscheidene kill-blocks een kloof, die niet meer te overbruggen was. Vooral Lotte  en Evy onderscheidden  zich aanvallend en de dames van Farciennes moesten lijdzaam toekijken hoe Evy met een magistrale drop op pos1 de eindstand vastlegde bij 13-25.

In de tweede set keerde het spelbeeld volledig, Amigos was aangewezen op achtervolgen en liet bijwijlen een belabberde receptie-indruk. Vandaar de 25-19 stand.

Tot 11-11 in de derde set kon Farciennes aanklampen, Leen en Jana maakten dan een kloof, die de Waalse meisjes niet meer konden overbruggen. 20-25

Ook in de vierde set kon Amigos weer de doodssteek niet uitdelen en liet ietwat Farciennes te gemakkelijk het commando voeren met als resultaat een 25-19.

In de tie-break konden onze aanvalsters met Ines, Evy en natuurlijk Katrien wel het verschil maken, zodat weer Katrien de eindscore bij 9-15 kon vastleggen.

Nu dinsdag tegen M-Siks bij ons thuis kunnen onze dames al een klein kloofje slaan. Supporters probeer onze dames naar de broodnodige zege te leiden.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top