Op verplaatsing gaan naar Focus Vosselaar is nooit een lachertje, laat staan voor de kempische derby in de liga B voor heren.

Coach Van Venkenraay startte met Koen Thijs aan de pas, Viktor en Gilles in het middencompartiment, Wim, Michael en Wouter op de hoeken en zag zijn ploeg meegaan tot 8-6. Door enkele aanvallende fouten van onze heren kon Vosselaar uitlopen tot 13-7. Toen greep onze coach voor de eerste maal in en verving Koen door Robin, maar dit leverde niet onmiddellijk winst op, want onze tegenstrevers deden naarstig verder tot 21-17. Nu werd Wouter vervangen door Jeroen en Gilles weerde zich als een duivel in een wijwatervat, zodat de stand nog naar 24-24 vorderde. Spijtig genoeg was Vosselaar genoeg bij de pinken om te eindigen met 26-24.

In de tweede set mochten Jeroen en Robin opdraven van in het begin. Amigos startte beter en hield de wedstrijd gesloten tot 12-12. Met een sterk aanvallende Jeroen en blokbeest Gilles nam Amigos een optie voor de setwinst en met dodelijke services van Wouter werd de set afgesloten bij 20-25.

Uiteraard behield coach Jan zijn ploeg en die ontgoochelde zeer zeker niet, want bij 5-11 leidden onze heren. Enkele aanvullende fouten van onze kant en ook het telkens net niet scoren bracht Vosselaar weer in koers. Wim werd gewisseld met Oscar en die liet onmiddellijk zien dat receptie nemen nu éénmaal zijn specialiteit is. Jeroen en weer Gilles namen hun verantwoordelijkheid dadelijk op en Wim plaatste het eindblok bij 22-25.

Ook in de vierde set bleef Vosselaar stevig aanklampen, maar Amigos bleef steeds de bovenhand houden en bij 12-16 leek de match gespeeld. Vosselaar reageerde en bij 18-18 was alles te herdoen. Een uitstekende Viktor en setter Robin, die op het einde eieren voor zijn geld koos, gaf Wouter een enige kans om uit te maken bij 23-24. Die aarzelde niet en gaf met een genadeschot vanop pos 2 Vosselaar de doodsteek. 23-25

Leuke wedstrijd van onze heren, die blijkbaar terug gelanceerd zijn.  

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top