Spijtig genoeg bracht de midweekwedstrijd tegen Asterix Kieldrecht geen extra punten op, echter op gebied van supporters en sfeer was er zeker geen gebrek. Maar toch mits enig wat geluk mag dames 1 toch nog hopen op play-off 1 als VC Oudegem met 3 punten geklopt wordt en Hermes Oostende onverrichter zake terugkomt uit Farciennes. Heren 1 moeten eveneens op verplaatsing maar dan zaterdag naar buur Focus Vosselaar, en een derby is steeds op gebied van inschatten steeds moeilijk. Hopelijk kunnen onze heren hun zegereeks verderzetten.

Heren 2 ontvangen zondagavond  het 6e geplaatste Haasrode, steeds een geduchte tegenstrever. Kunnen Tom Spitaels en zijn compatriotten de punten thuis houden en hun min of meer zwakke plaats in de rangschikking wat rechter zetten? Ook dames 2 moet zaterdag op verplaatsing naar de vijfde in de competitie, namelijk Diepenbeek. Misschien na de riante zege tegen Eisden een moment om eens te stunten en de kloof met de voorlaatste uit te bouwen.

En heren 3 spelen dit weekend de absolute topper bij en tegen Lovoc Lommel. De vierde tegen de  derde geeft de mogelijk aan onze jongens om een puntenkloof te slaan. Zal coach Jonas tevreden en gelukkig terugkeren uit Limburg? Onze jongens zullen er voor strijden tot het uiterste.

Wat echter zeker is dat huischef Willy weer klaar staat met zijn team om het innerlijke van de mens te sterken.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top