Naast het smakenpallet van superkok Willy staat er op het sportief vlak heel wat leuks op het menu.

Heren 1, een beetje omver gelopen door een superieur Haasrode, hazen op een revanche en hopen de 6e geplaatste VT Marke Webis Wevelgem opnieuw te verslaan om toch in het vaarwater van Haasrode te blijven. Misschien doet één of andere gekwetste weer terug mee.

Voor  dames 1 resten nog drie wedstrijden vooraleer aan de na-competitie te beginnen. Gaat dit in play-off 1 of 2 gebeuren? Zaterdag moeten zij naar het laatste geklasseerde M-Siks Blaasveld, huisclub van onze Jana, en telkens een lastige tegenstrever voor ons. Maar Katrien, Ines en co zijn gewaarschuwd.

Ook heren 2 gaat zaterdag buitenhuis en niet minder dan naar Tesla Lint, de fiere koploper van de reeks. Gaat Tom Spitaels een plannetje bedenken om het wat geschonden blazoen van onze jongens op te frissen? Toch blijft het een moeilijke opdracht.

Zondag kunnen heren 3 hun opmars verder zetten tegen het laatste geplaatste Bocholt, maar zoals al heel dikwijls mogen we het vel van de beer niet verkopen, vooraleer hij geschoten is. Dus niets anders dan knallen maar.

Dames 2 in de onderste regionen van het klassement verdwaald, wacht een enige kans om de voorlaatste plaats terug door te geven aan het één puntje hogere Eisden. Gaan Dana, Sofie en hun jonge ploegmaatjes al het goede dat al over hen gezegd werd, in punten omzetten? Eén adres, namelijk onze GEA Happel Arena met steeds Willy aan het fornuis. 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top