Wie opzoek was naar de titel Amigos-Team van het jaar was genoodzaakt gisteren af te zakken naar onze Amigos Arena voor het interclub tornooi. Dat sommigen met wel zeer kleine oogjes aan de start kwamen mocht de pret niet drukken en voor de gelegenheid waren de coaches/captains van dienst Heren 7.  Naar jaarlijkse gewoonte werden de spelers van alle ploegen gemixed zodat we een zestal ploegen kregen die ongeveer even sterk waren. Wie er niet was heeft dus een hoop fun gemist :-)

 

Team A Team B Team C
Van Dessel Bart Van De Velde Bart Driessen Sven
Croonen Evelien Blondeel Robin Van De Keybus Wouter
De Bode Leen Frans Lisse Van Der Niepen Dirk
Jorens Patrick Sebrechts Kristof Van Heyste Lyn
Van Steevoort Dorien Van Den Berghe Ine Verelst Jana
Verheyen Tim Wynant Julie Vriens Victor
Blondeel Luna   De Koninck Ann
     
Team D Team E Team F
Albert Gert Veera Manu Imbert Leo
Bertels Sofie Bierinckx Peter Blondeel Mathias
Delbaere Michael De Bode Bieke De Weerdt Maxime
Peeters-Aerts Amber Janssens Dean Sebrechts Kirsten
Pot Karina Lamoen Silke Van Dessel Valerie
Slaets Silke Mariƫn Els Van Herck Ashley
Wittox Jarrid Trappers Kim Van Steerteghem Mathias

 

Toen na de eerste wedstrijd alle ploegen met 1 punt gelijk stonden was het toch even in het haar krabben voor Patrik, maar alle scenarios waren voorzien ;-)

 

Uiteindelijk was het Team C onder de vakkundige leiding van Sven Driessen die de strijd won, dus Jana,Ann,Lynn,Wouter,Dirk,Victor en Sven mogen zichzelf 1 jaar Amigos-Team van het jaar noemen ! Na ploeg van t' dorp toch wel een belangrijke titel :-)

 

Toch ook nog even van de gelegenheid gebruik maken om onze vrijwilligers (Ann,Patrik,Stijn,Walter,Dirk,Willy) en scheidsrechters (Ken,Guido,Rene,Rudy) te danken voor hun inspanningen die dit tornooi tot een leuke beleving voor iedereen gemaakt hebben.

 

Vandaag een dagje rust en genieten van de zonnige dag en morgen met zen allen op post voor onze laatste activiteit van het jaar, Belgiƫ-Duitsland om 19:00 in de Amigos Arena !

 

 

 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top