Dames 1 op bezoek bij het derde staande Vosselaar in eerste divisie wist deze niet zo makkelijke klus toch te klaren. Ook heren 3 versloeg Fixit in een spannende match met 3-0 voor de Vlaamse beker.

Op bezoek gaan naar Vosselaar blijft steeds een moeilijke opdracht, zeker met de motiverende en lepe Jeroen Reymen als trainer-coach.

Vosselaar liet zich zeker niet intimideren door onze dames, die met een gans andere ploeg startten dan gisteren tegen Charleroi. Met Joke aan de pas, Evy, Lotte, Jana, Kim, Britt en libero Lise begon coach Etienne nu bijgestaan door Wim Ogiers aan de 1/8 finale van de beker van Antwerpen. Vosselaar met een voorgift van 4 punten begon het best aan deze match, maar gaandeweg de eerste set namen onze dames het heft in handen en wonnen alzo deze set.

In set 2 demonstreerden onze dames hun kunnen, maar vooral Lotte en Jana maakten brandhout van de tegenstreefsters, die echter wel blijven vechten voor elk puntje.

In set 3 waren onze dames iets minder secuur, waardoor Vosselaar toch nog even wat roet in het eten kwam gooien, maar een nooit aflatend Amigos wist deze set toch nog naar haar hand te zetten. Toch een leuke wedstrijd voor onze supporters en nu voor de 1/4 finale thuis tegen VT Lions Turnhout in het eerste weekend van 2014.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top