Met de enkelblessure van Kim Wittevronghel, met het weer niet omroepen van onze bezige libero Lise Schuerwegen ( hiermee is dit weer rechtgezet), met de 5e opeenvolgende nederlaag, waarvan 4 thuiswedstrijden, met de zwakke prestatie van onze dames zouden we ons weliswaar in een herfstige regendag wanen. Maar toch moeten  we in dit nieuwe team blijven geloven en steunen, want reeds enkele malen hebben onze dames laten zien tot wat zij in staat zijn.

 

De jarige Katrien Gielen bracht onmiddellijk het vuur in de pan met enkele rake aanvallen en zodoende dreven onze dames gemakkelijk naar een 8-7 voorsprong, die zij tot het einde onder impuls van Lies en Katrien konden blijven verdedigen om met 25-21 te eindigen.

De Amigas waren blijkbaar gelanceerd, tot de tweede opgelegde time-out leidden zij zelfs met 16-12. Maar de ons zeer gekende Tatiana liet dan toch weeral haar klasse zien en bracht met 2 mooie middenacties haar ploeg terug in wedstrijd en kapitiein Ellen Verheyden zette weer orde op zaken met het laatste punt in de 2e set bij 22-25.

Weer startte Amigos het best in de 3e set en liep zelfs uit naar een 13-4 stand. Wat toen gebeurde was een rasecht "desastre". Niets lukte en ondermeer de vinnige spelverdeelster Evelien Roosens van Richa toverde wat ballen aan haar enthousiaste aanvalsters. Amigos leek versteend en reageerde veel te laat, maar toch kwamen we weer bij bij 24-24. Bij 26-26 kwam Nastja Donika in beeld en zorgde voor de twee laatste punten 26-28.

De 4e set startte weer veel belovend, maar bij 5-5 moesten onze dames  duidelijk de rol lossen. Richa speelde nu op een wolk en bracht de stand naar 15-20. Lies Eykens en Ines Sylverans brachten terug wat leven in de brouwerij, ook Jana Kerremans zette toch de hoopvolle 25-24 op de bordjes. Maar Tatiana en Evelien Roosens dachten er anders over en beëindigden deze ontgoochelende match voor ons met 25-27.

Deze wedstrijd eindigde dus op 1-3, met in totaal 99-102 als puntentotaal. Opmerkelijk was dat beide teams 31 punten van hun totaal kregen van de tegenpartij. Iets teveel van het goede.

Nu woensdag gaan we naar Charleroi, steeds een moeilijke opdracht, en dan zaterdag naar de nieuwkomer in de liga A Farciennes. Eindelijk de tijd om eens eerlijk te stunten. 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top