Na twee eerder zwakke sets stond plots het echte Amigos weer op. Aanvalslust, verbetenheid in verdediging gekoppeld aan de nodige werklust bracht de wedstrijd meer dan in evenwicht.


Coach Etienne startte met Tara, Evy, Jana, Ines, Leen, Katrien en libero Lise en dezen vatten de wedstrijd uitstekend aan met een 6-8 voorsprong bij de eerste opgelegde Time-Out. Maar dan vielen onze dames enigszins uit de mand, want onder invloed van een uiterst secure Anja Van Damme evolueerde de stand naar een dramatische 12-20 en ook deze Anja plaatste het laatste punt bij 25-15.

Weer startte Amigos het best, maar bij 8-8 passeerden de dames van Hermes ons genadeloos, nu waren Sarah De Gryze samen met de spelverdeelster Yana De Leeuw de uitvoerders van het droevige vonnis. Hoewel onze Ines nog wat weerwerk leverde, bleven onze dames steken op een 25-16.

Even leek het op een totale off-day maar onze dames konden nu wel scoren en een ontketende Katrien en hard werkende Lies brachten Amigos weer in wedstrijd en bij 16-16 ontspon er zich een gans andere wedstrijd. Hermes werd teruggedrongen en onder de bezielende coaching van Etienne werd dan eindelijk een kloofje geslagen. Lies zorgde dan met een pracht blok voor de hoopvolle 22-25 en Amigos terug in match.

Tot 11-10 volgde Amigos perfect de meisjes van Hermes, maar dan volgde er weer een zwak momentje waarvan hermes dankbaar gebruik van maakte om uit te lopen naar 18-13. Wedstrijd gedaan dus? Bijlange niet, Katrien leidde eens te meer de dans en zorgde voor een 20-20 op de bordjes. Zelfs bij 24-24 en 2ยง-26 was alles nog te doen  maar Sarah De Gryze en een sterke Michele Knegt zorgden voor toch een thuiszege.

Nu volgende zaterdag de zeer belangrijke wedstrijd tegen het ons zeer goed gekende Richa Michelbeke.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top