Zondagmiddag moesten onze dames voor de beker van Antwerpen naar Camba Geel. Normaal gezien mocht deze wedstrijd niet  teveel problemen met zich meebrengen, maar de Geelse meisjes dachten er anders over. Onmiddellijk zorgden zij voor de nodige sensatie door een 12-1 voorsprong te nemen in de eerste set, die tot het einde briljant verdedigd werd en zo verliep de hele wedstrijd. Zelfs in de tie-break braken zij niet en moesten onze dames beroep doen op hun uiterste kunnen om deze laatste set en dus de wedstrijd toch zegevierend af te sluiten met 14-16. Dus een ronde verder en nu tegen de buren uit Vosselaar met telkens een 4 punten voorgift voor hen.

Morgen dinsdag wordt het dan weer andere koek. Onze dames ontvangen dan VC Oudegem om 20h30 voor de reguliere competitie. Zopas speelde deze ploeg nog de supercup, zijn versterkt met de spelverdeelster van de Franse nationale ploeg en worden nog steeds getraind door de flamboyante Sacha Koulberg. Allemaal redenen om onze dames massaal en zeker vocaal te steunen in deze moeilijke opdracht.

Volgende zaterdag spelen onze dames weer thuis maar dan tegen Datovoc Tongeren en volgende dinsdag volgt dan de belangrijke wedstrijd tegen Asterix Kieldrecht voor de beker van België. Een hele boterham en voorzeker een geweldig aanbod aan topwedstrijden.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top