Onze eerste damesploeg pakt dit seizoen uit met vijf nieuwe gezichten, waarvan men hier de foto's ziet. Onder leiding van de kersverse trainer-coach Etienne De Buck, te samen met de overgebleven speelsters van vorig seizoen, moeten zij de doelstellingen voor dit jaar trachten te halen en deze zijn: aansluiten bij de top van België, het spelen van de finale van de beker van Antwerpen en trachten te stunten tegen Asterix Kieldrecht in de beker van België. Met deze enthousiaste ploeg zou dit mogelijk moeten zijn.

Van vorig seizoen vertrokken Tine Verstraelen naar de derde ploeg, Marij Vandenbussche( stopte als speelster, maar gaat nog coachen ) en Evelien De Meulder naar Melsele.

Onze nieuwe damesmanager, Ivo De Meulder, had dus zijn handen vol om terug een competitief geheel samen te stellen en is hier inderdaad in geslaagd.

Als eerste nieuwe gezicht is er Jana Kerremans, afkomstig uit M-Siks en is  een uiterst snedige middenaanvalster, die het vele loopwerk zeker niet schuwt. Als tweede nieuwe aanwinst kennen we Katrien Gielen, hoekaanvalster bij uitstek, gerenomeerd beachster en zeker een echte matchwinnaar. Vervolgens ontmoeten we Kim Wittevronghel (middenspeelster ) en voorheen actief bij Lint en Zandhoven.

JanaKatrienKim

Van Smash Oud-Turnhout komt één van de meest belovende speelsters, amper zestien lentes jong, en in het bezit van een werkelijk dodelijke slag, namelijk Lotte Van den Driessen. Zeker is dat zij nog velen gaat verrassen. Als laatste nieuw gezicht is er Tara Lauwers( setter), die eveneens als Katrien van Datovoc Tongeren komt. Haar enthousiasme en speldoorzicht zullen zeker een meerwaarde voor ons team betekenen.

LotteTara

Deze nieuwen, tesamen met Leen Adams, Joke Hoeyberghs, Evy Colman, Lise Schuerwegen, Lies Eykens, Ines Sylverans en Britt Thielemans vormen het nieuwe dames1-team . Nu zaterdag start hun competitie met een thuiswedstrijd tegen landskampioen VDK Gent. Voorwaar de moeite om hen komen te steunen. Begin wedstrijd uitzonderlijk om 17h30.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top