Op verplaatsing naar Mendo gaan is nog altijd geen lachertje en zeker niet voor de eerste wedstrijd van de nieuwe competitie. De kersverse nieuwe coach, Jan Van Venckeraay, startte met de anciens van vorig seizoen, Robin aan de pas, Wouter en Viktor Vriens, Wim Cox en Bart De Ren op de hoeken, Pieter Relecom in het midden en als libero Oscar Nuijten. Aan de andere zijde mocht ook Yannick Wijnen als beginnende setter beginnen aan de wedstrijd.
Amigos startte het best en liep onmiddellijk uit naar 3-5, maar Mendo bleef niet bij de pakken zitten en herstelde de score bij 10-10. Nadien bleef de stand meer in evenwicht met toch een licht voordeel voor onze jongens. Uiteindelijk beslisten Viktor en Jeroen( ingekomen voor Wouter) de eerste set op 18-25.
Weer begon Amigos het best met een 3-7 voorsprong, maar net als in de eerste set klampte Mendo zeer sterk aan maar kon ditmaal het verschil niet overbruggen en bij 21-24 kon Viktor weer de set veilig stellen.
In set 3 kwam Mendo meer en meer in het stuk voor en onder druk van Bob Douwen en Robin Adriaensen ging de stand van 11-11 naar 17-17 en 20-20. In een meer dan spannende einde beslisten enkele foutjes aan onze zijde de set met 26-24.
Ook de vierde set begon Amigos furieus en plaatste Mendo onmiddellijk op een 4-8 achterstand, die nadien nog vergroot werd tot 9-16.Maar de ingekomen Wouter Gysemans maakte met enkele zware services de stand bijna weer in evenwicht. Robin met enig mooi plaatsballetje en de weer ingekomen Wouter Vriens maakten toch nog het verschil met 23-25.
Dus een uitstekende start voor coach Jan en zijn bende en volgende week tegen Haasrode bij de eerste catering van het seizoen.
Ook dames 2 op bezoek bij VC Tesla Lint, bleven winnend overheen en met een zelfde score als de heren 1-3, ging coach Tim en zijn meisjes ook met volle buit terug naar de Arena.

 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top