Voor vele ploegen en clubs zijn de finales van de beker van Turnhout een ware afsluiter en stiekem dromen vele spelers en speelsters om 's avonds naar huis te kunnen gaan met de gouden medaille om de nek. Ook dit jaar belooft het een spektakel van jewelste te worden met een deelname van niet minder dan 10 ploegen van Amigos, verspreid over twee dagen namelijk morgen woensdag 1 mei en zaterdag 4 mei. Uiteraard mogen we de verdiensten van alle ploegen niet onderschatten, maar alleszins springt de finale van de heren tussen de eerste en tweede ploeg van Amigos in het oog met als inzet de titel "ploeg van het gewest en van de club". 

 

Programma woensdag 1 mei (Sporthal Technico Turnhout)

Amigos jongens cadetten - Merksplas      10.00

Amigos jongens miniemen - Zoersel         10.00

Amigos jongens juniors - Zoersel            12.00

Amigos jongens prĂ©miniemen - Wegi        12.00

Amigos heren 7 - Zoersel 6(+2)              14.00

Amigos jongens scholieren - Kasterlee     14.00

Amigos heren1-Amigos heren 2(+4)         18.30

 

Programma zaterdag 4 mei ( Sporthal Technico Turnhout)

Amigos meisjes scholieren - Beerse         10.30

Amigos meisjes cadetten - Wegi             14.30

 

Beker van Vlaanderen

 

Ook hier doet Amigos naarstig in mee. Op zaterdag 4 mei spelen onze jongens cadetten om 10.30 tegen Mendo Booischot in sporthal Aalter Lindestraat en onze jongens juniores tegen VT Marke-Webis Wevelgem om 16.00 in dezelfde sporthal Aalter. Op zondag 5 mei dan spelen onze meisjes cadetten tegen Mevoc Meerbeke om 10.30 in dezelfde sporthal.                                                                                                                                     

 

Vlaams kampioenschap                                                                                                             Ook onze meisjes prĂ©miniemen zijn op 1 mei nog actief , maar dan wel in Vilvoorde EVC voor het kampioenschap 2 tegen 2, nadat zij reeds Antwerps kampioen werden.                                                                                                                                        Zoals je ziet een heel programma, waaraan je positief kan deelnemen. Amigos een club uit de duizend, wees erbij.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top