Ditmaal startte coach Ivo met Joke als spelverdeelster en die bedankte voor haar selectie met een meer dan gave prestatie. De andere medespeelsters gingen in haar flow mee en bezorgden Amigos de eerste punten in de play-downs met een 1-3 zege op Richa Michelbeke.

In de eerste set namen onze dames de beste start, maar de meisjes van Michelbeke repliceerden steeds gepast opdat Amigos niet verder zou uitlopen.Bij 13-14 kwam de klasse van Leen boven en werd een grotere kloof geslagen bij 13-18. Nadien stond er geen maat op Evy, Lies en zeker Ines. Eindstand 18-25.

Een zelfde scenario in de tweede set. Michelbeke werd voortdurend op een achterstand geplaatst maar bleef steeds maar aanklampen. Bij 7-8 vond Ines het welletjes en forceerde de zaak tot 10-16. Een hele opluchting voor onze dames, maar ze bleven wel bij de les zodat nu een 17-25 op de bordjes stond.

Michelbeke startte nu het best in de derde set, maar toch draaiden onze dames bij 6-8. De inbreng van Marine Kraghmann bij Richa leverde heel wat slagkracht op en bij 15-15 nam Richa de leiding, die ze niet meer afgaf en deze set won met het kleinste verschil 25-23.

Ines Sylverans leidde in de vierde set haar ploeg verder tot 3-13. Gewonnen dus, je weet echter nooit. Maar ditmaal ontsnapte Michelbeke niet aan de doodsteek. Joke wist Evelien De Meulder enkele malen gepast aan te spelen en zette het laatste punt met een loepzuivere plaatsbal op de bordjes. 10-25

Hierbij werd de blamage van vorig weekend netjes uitgewist en kunnen we binnen 14 dagen opgelucht naar Smash voor de geruststellende overwinning.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top