Wat een leuke wedstrijd had moeten worden in de 1/4 finale van de beker van Antwerpen tussen 2 eredivisie-ploegen werd een aaneenschakeling van persoonlijke foutjes en talloze misverstandjes. Waren de wedstrijden van beide ploegen op zaterdag in de kleren blijven hangen? Eén ding is zeker, bij winst tegen Spinley Dessel( +6), rond de datum van 9/02, spelen wij voor de beker op paaszaterdag in onze eigen Arena.

Tegen de bekerwinnaar van vorig seizoen M-Siks Blaasveld startten onze dames met Joke aan de pas het best en liepen vlot uit naar 8-5 en zo naar 18-12. Geen vuiltje aan de lucht dus. Met enkele fouten aan M-Siks kant werd de eerste set gewonnen met 25-17.

In de daaropvolgende set, vooral onder de aanvallen van Lyn Pauwels, bleven de Blaasveldmeisjes aanklampen en werd het deze maal een gevecht op leven en dood. M-Siks had zelfs een voorsprong bij 16-18. Toen oordeelde er Leen anders over en bracht ons terug aan de leiding bij 21-18. Twee snelle ballen van Evelien De Meulder beslisten over de set met 25-23.

In de derde set was Amigos aangewezen van in het begin op achtervolgen en telkens we de voorsprong hadden weggewerkt, was er wel iets dat misliep, zodat de Blaasveld-meisjes steeds voorop bleven. Hoe klein de voorsprong ook was, we konden hem niet dichten en vooral Lyn Pauwels bleef scoren. 20-25

Amigos begon agressiever in de vierde set en dat leverde onmiddellijk een 8-2 stand. Blaasveld kwam echter terug en onder de stimulerende aanmoedigingen van hun supporters was bij 20-20 alles te herdoen. Het geluk was deze maal iets meer aan onze kant en met een outaanval van M-Siks wonnen we deze set met 25-23. Eindelijk oef.

Nu even rust en dan op 19/01 tegen koploper VDK Gent.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top