Dat VC Oudegem op dit ogenblik in a flow van onoverwinnelijkheid leeft, hebben onze dames aan de lijve ondervondenen onder het toezien van de vele sponsors en genodigden. Niettegenstaande de meer dan behoorlijke tegenprestatie van onze dames moeten we toegeven, dat de tegenstreefsters uit Oudegem in alles iets beter waren en in money-time telkenmale het laken naar hun kant konden halen.

{besps}D1-Oudegem-2013{/besps}

 

Onze dames startten zeer fel en liepen onmiddellijk uit tot 9-5. Maar Lore Gillis en Lorena Cianci counterden onze vroegtijdige voorsprong, bovendien werd de druk op onze receptie verhoogd zodat bij 20-20 nog alles kon.Enkele outaanvallen van onze dames leverden VC Oudegem iets te gemakkelijk de setwinst met 21-25.

Tot 6-8 bleef Amigos in het vaarwater van de Oostvlaamsen tijdens set 2, maar dan bepaalden weer enkele domme fouten de teneur van de wedstrijd. Amigos was weer op achtervolgen gedoemd maar deed dit tot ieders verwondering zeer goed. Met de ingekomen Evy en Lies Eykens werd aan de voorsprong geknabbeld tot 14-17. Enkele mooie acties van Ewa Piatkowska waren er teveel aan en weer stonden we in het krijt bij 20-25.

In de derde set nam VC Oudegem een vliegende start en stonden riant voor met 4-12. Coach Ivo greep in en bracht Joke in de plaats van een moegespeelde Marij. Ook de coach van Oudegem besloot enkele bankspeelsters toch wat speelkans te geven. Hierdoor vatten de Amigas alle moed weer samen en vochten uiteindelijk voor wat zij waard waren en dit leverde zelfs een stand van 21-20 voor ons op. Zelfs bij 22-22 was nog alles mogelijk, maar een lucky ball van Oudegem en een outservice van ons beslisten met 23-25 over deze setwinst.

De vele toeschouwers konden van een spannende en best te pruimen wedstrijd genieten in deze pot tof vrouwenvolleybal.

Vandaag zondag om 20.15 spelen onze dames weeral , maar nu voor de beker van Antwerpen tegen reeksgenoot M-Siks Blaasveld.

 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top