Beste Amigos,

Zaterdag is het weer zover : de 5de editie van “Amigos Drinkt & Zingt”.

Hoe zal de dag/avond/nacht eruit zien?

Vanaf 12u. ’s middags kan je in de cafetaria terecht voor een heerlijk frietje met stoofvlees of een lekkere spaghetti Bolognaise aan de zeer democratische prijs van 5 euro.

Deze gerechten zullen te verkrijgen zijn tot een uur of zeven ’s avonds.

Want dan is het stilaan tijd om onze keeltjes te smeren en aan onze eerste zangstonde te beginnen.

Dit tot de klok van 20.30u. want dan beginnen onze Heren 1 aan hun wedstrijd tegen Humbeek.

En daar valt nog wel wat over te vertellen !! J

We gaan proberen om tijdens deze match een heus AMIGOS-SUPPORTERS-LEGIOEN op de been te brengen, liefst in geel of blauw, met zoveel mogelijk lawaai!!!

Zodat onze Arena terug “De Hel Van D’Achterstraat” zal worden!!!

Zo kunnen we al eens repeteren om heren 1 volgende week zondag (18u.) massaal en luidruchtig te gaan steunen bij Vc Zoersel –Gea Happel Amigos.

En om te bewijzen dat onze heren uw vocale steun echt wel appreciëren, gaan ze, in regelrechte Rode Duivels-stijl, een uitdaging aan met het publiek!

Als er tijdens de wedstrijd voldoende decibels worden geproduceerd in de sporthal, zullen zij, ongetwijfeld bijgestaan door een horde jeugdspelertjes, de Gangnam-style-dans ten tonele brengen onmiddellijk na de wedstrijd!!!

Bovendien : als het “spettert” in de zaal, is de kans ook bestaande dat er boven ook een gratis vatje zal “spetteren”!

Na de wedstrijd is het dan terug tijd voor zang en plezier!

Met eerst een mini-optreden van “onze” Chris Melody, en aansluitend de enige echte ROBBY VINNY die met zijn schlagers het dak van de sporthal komt zingen!

Zeer goed opgewarmd kunnen we hierna terug zelf de longen uit ons lijf zingen, begeleid door DJ Patrick.

In bijlage kan je een tekstbundel vinden die ongetwijfeld zal helpen. Hiervan zullen verschillende exemplaren klaar liggen in de cafetaria, maar om veilig te spelen kan je die best zelf afdrukken, dan ben je zeker dat je kan volgen.

Misschien kan je deze week al wat oefenen onder de douche, op weg naar ’t werk, in de auto, in de bus, op de tram of in de trein,…

En nodig dan familie, vrienden en kennissen uit om samen mee te komen zingen, want het belooft een schitterende avond te worden…

 

Tot zaterdag!

Muzikale, gastronomische en sfeervolle groeten !

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top