Tijdens het weekend van 16,17,18/11/2012 worden onze jaarlijkse (en overheerlijke) vlaaien en wafeltjes rondgedeeld. Aan jullie om er voor te zorgen dat we dit jaar een record kunnen breken.(zie beide bijlagen voor meer info)

Op zaterdag 24/11/2012 is er de volgende editie van “Amigos drinkt en zingt”. Een avond waar iedereen zich eens goed kan laten gaan en de longen uit zijn/haar lijf kan komen zingen.

Ik kan u ook al verklappen dat naar grote waarschijnlijkheid dit jaar een “special guest” deze avond mee zal komen opluisteren. Meer info hierover is beschikbaar bij Stijn Van Looveren. (Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.)

Die dag kan je ook bij ons terecht voor een heerlijk frietje met stoofvlees of een verse spaghetti bolognaise aan de democratische prijs van alweer “5 eurokes”.

Op vrijdag 07/12/2012 organiseren wij een “All-in Degustatie-avond”. Chef-kok Willy en zijn team maken die avond allerhande gastronomische gerechtjes begeleid door aangepaste wijnen.

Die avond zal ook de mogelijkheid bestaan om de geproefde wijnen ook aan te kopen. Voor dit hoogstaande, culinaire eet- en drinkfestijn naar believen betaalt u slechts “30 eurokes”. (Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of via website)

En om het jaar af te sluiten is er op zaterdag 29/12/2012 ons volgende “Interclubtornooi”. Inschrijven hiervoor kan je bij Veerle Geudens. (Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of via website)

Die dag is er ook wederom spaghetti bolognaise te verkrijgen om de innerlijke mens te sterken

Zo zijn jullie allen weer op de hoogte van wat er allemaal nog te beleven zal zijn bij Amigos NAAST het competitieve volleyballeven in 2012. Voor 2013 houden we jullie nog op de hoogte!

Logo-Amigos-Small

 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top