H3-TeambuildingHeren 3 ging op Inter-city-team-building weekend. Efenaf! :) Na de vrijdag training werd door spelers zelf een niets ontzienende game night georganiseerd in de GSA.  Na een nacht vol racing en combat werd gezamelijk ontbeten in de GSA waarna per trein werd afgezakt naar het centraal station te Antwerpen.

Daar was een officiele ontvangst voorzien van het 'organiserend comite'. Drie teams werden de stad ingestuurd om het tegen elkaar op te nemen in een uitgekiend zoek- en communicatie spel. Halverwege het spel moesten de teams zich met de trein verplaatsen om het spel in Leuven verder de zetten. In de studentenstad bruiste de jaarlijkse kermis volop wat een extra dimensie aan het spel bezorgde. Na een spannende strijd werd er verzoend met een etentje op de oude markt ter hereniging van het ganse team.

Overnacht werd er in het klooster van de Sint- Benedictinus paters te Blanden. Na een verheven nacht werden we zondagmorgen vergast op een portie gewijd brood en een kannetje gezegende wijn. Hierna werd vervolgd met een verfrissende bosloop in het prachtige Meerdalwoud. Na een verkwikkende douche volgde een welverdiende spagetti op het zonovergoten terras van het touristische domein van de Zoete Waters. In de namiddag hebben we het beste van onszelf gegeven op het driehoekstornooi van Sint- Joris-Weert.

One team, one goal! Heren 3 is er klaar voor! Komaan!!!!

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top