Blikvanger voor het komend weekend is alleszins de bekerwedstrijd van onze heren1 tegen het eveneens in liga B acterend Beivoc Humbeek, met Bram Mol in hun rangen, ooit nog de kleuren van Amigos verdedigend. Kunnen de mannen van Etienne hun road to Roeselare klaren, zullen de nieuwe spelers onmiddellijk de harten van de supporters veroveren en gaan de anciens de solide basis verder uitwerken. Allemaal vragen, die zaterdagavond hopelijk een bevredigend antwoord zullen krijgen voor de ongeduldige trouwe supporters.

 

Zaterdag ook gaat onze  jeugd het beste van zichzelf geven in de beker van Vlaanderen om  in de gekende Amigos-belangstelling te komen. Jongens cadetten en meisjes juniors zullen er in de Arena strijden tegen respektievelijk Lizards Lubbeek en VC Gooik.

 

Ook onze dames bereiden het begin van de competitie zeer intens voor. Met nog een intern tornooi op zaterdagmiddag moeten de laatste stukjes in de steeds moeilijke puzzel gelegd worden.

 

Zondag vanaf 16.00 zullen heren 3 het opnemen tegen VC Genk(BVV), en de meisjes miniemen, dames 9 en heren 10 ook actief zijn. Redenen genoeg om aanwezig te zijn en genieten van al de nieuwe en oude gezichten op en rond  de terreinen. Ook in de cafetaria zal er naar gewoonte een leuke sfeer heersen, zodat de nodige commentaren weer talrijk zullen.

 

Volgend weekend is dan de officiële start van het nieuwe seizoen met hier als blikvanger de eerste thuiswedstrijd van onze dames tegen het steeds gevaarlijke Richa Michelbeke. 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top