De geruchtenmolen was reeds een tijdje op volle toeren aan het draaien, maar vandaag hebben we bevestiging gekregen. Met het stoppen van PNV Waasland in Liga A was er plaats voor een extra stijger van Liga B naar Liga A zodoende werd aan Amigos gedacht om aan te treden in Liga A. Na overleg met trainer en spelersgroep werd beslist om in te gaan op dit voorstel en hebben we vanavond bevestiging gekregen dat de promotie naar Liga A een feit is.

Om de troepen die laatste drie jaren !!! gestegen zijn tot dit niveau te versterken met een pak ervaring werd als laatste speler Dieter Melis aan Etienne zijn spelersgroep toegevoegd.

DieterMelisSmall

We wensen er toch ook even de nadruk op te leggen dat dit een unieke situatie is en dat slechts weinig ploegen met zowel dames als heren aantreden op het allerhoogste niveau in België of zelfs Europa.

Maar eerst is het nog even genieten van dit seizoen en sluiten we zaterdag af met een Foute Party in de Gea Happel Amigos Arena dus allen op post en ik ben er zeker van dat onze heren de laatste maal dit seizoen diep zullen gaan om ons een mooi potje volley te laten zien !

 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top