Het openingsweekend zit erop, het ijs is gebroken en we zijn goed van start gegaan in onze nieuwe tempel. Het zal er de komende weken opaan komen de nodige automatismen terug te vinden zodat we net als in onze ouwe trouwe GSA op auto-pilot kunnen draaien.

Zoals voorzien in het programma was de laatste dag in eerste plaats voor de smullers onder onze leden en sympathisanten. Chef Willy en zijn team hebben ervoor gezorgd dat niemand onze nieuwe Arena heeft moeten verlaten met honger. Na het wereldkampioenschap veldrijden was het dan ook snel tijd voor de trekking van onze tombola. De prijzen 10 tot en met 2 werden getrokken door onze burgemeester Katrien Schrijvers en schepen van sport Marc Somers. De winnaars van de eerst 9 prijzen waren bijna allemaal aanwezig in de zaal. Voor de trekking van de 1 karaats Diamant was het de beurt aan de heer Guido Simons van onze naamsponsor Gea Happel. Echter alvorens we tot de trekking konden overgaan was het eerst even tijd voor een woordje van dank van onze voorzitter Claude Holvoet voor de verlenging van het sponsor contract voor de komende 3 jaar. Vandaar dat we nu ook met trots onze nieuwe zaal GEA Happel Amigos Arena mogen noemen. Mr. Simons van zijn kant liet van zijn kant duidelijk verstaan dat hij geloofd in de werking van Amigos en dat zijn ultieme droom is om tijdens de komende drie jaar onze ploeg, onze Amigos Lions, europees te zien spelen. Nu de nieuwe sporthal een feit is kunnen we ons als team ook klaar voelen voor deze europese uitdaging. Dus ons doel voor de komende drie seizoen is meteen duidelijk. Uiteindelijk was het tijd voor de trekking van onze hoofdprijs, de gelukkige winnaar hiervan was echter niet in de zaal aanwezig.

Graag geven we jullie nog even de volledige uitslag :

1. Diamant Willy Corbeel
2. Maatpak Pablo Nero Sven Jorens
3. Maatpak Pablo Nero Sandra Van Herzele
4. Amigos Private Fitness Julien Van Brusselen
5. Amigos Private Fitness Leen Smits
6. Amigos Catering Stijn Van Looveren
7. Amigos Catering Marcel Laurijssen
8. Geschenkbon De Kadee  Mathias Van Steerteghem
9. Amigos Club van 100 Gerrit Tijtgat
10 Amigos Club van 100 Rita Goossens

 

Namens het bestuur van Gea Happel Amigos willen jullie tot slot ook allemaal danken voor jullie bijdrage en massale opkomst. Zonder het keukenteam, de tap-ploegen, de kuisploegen en vooral niet te vergeten de talloze vrijwillige helpers was dit event nooit tot een success opengebloeid. Laten we ook de vriendelijke heer nog even danken voor het meenemen van de verlichtingstube en een verlengkabel .... helaas is hij er niet ver mee geraakt :-) 

Winnaars kunnen afspreken via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. voor de afhaling van hun prijs.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top