Buenos días Amigos,

 

We moeten jullie niet meer vertellen dat we druk bezig zijn aan de afwerking van de nieuwe sporthal.

Zowel wijzelf als de aannemers, onderaannemers en onder-onderaannemers zijn hard aan’t werk om onze nieuwe tempel af te werken.

Toch, helaas en met veel spijt in het hart moeten we jullie meegeven dat de geplande openingsfestiviteiten van 4 tot 8 januari 2011 niet zullen kunnen doorgaan.

Net dat wat broodnodig is ontbreekt … WATER! Zolang Pidpa de kwaliteit van het water niet kan goedkeuren kan de aansluiting niet plaatsvinden, kan de brandweer niet keuren …

De sporthal kan dus voorlopig niet opengaan.

 

Wij, het bestuur, willen jullie dit nieuws uiteraard niet onthouden maar we willen jullie via deze weg ook op de hoogte brengen van wat ons de laatste weken bezighoudt.

Patrik doet zijn uiterste best om ALLE trainingsuren terug te krijgen voor 1 of 2 extra weken opdat niemand (letterlijk) in de kou zal staan.

Jullie zullen allemaal stipt op de hoogte gebracht worden van trainingsuren en nieuwe wedstrijduren maar wij willen jullie wel (met enige aandrang) vragen om de website goed in de gaten te willen houden. Een speciale oproep doen we aan de ploegverantwoordelijken die via Patrik de nieuwe kalender zullen ontvangen. Kijk de wedstrijden van de tweede helft van dit seizoen GOED na en verwittig ook je ploegmaats. Jeugdploegen kunnen voor de nieuwe wedstrijduren ook steeds bij hun trainer terecht.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top