Met als inzet de zevende plaats begonnen we gespannen.  Halle zette onmiddellijk zeer hoge servicedruk.  Binnen de korste keren stonden we 4-14 achter. Daarna begonnen we ons wat te herpakken doch de set ging verloren met 14-25. Geen paniek dacht de Patrik.  Hij bewaarde zoals steeds zijn kalmte en dit sloeg blijkbaar over bij onze speelsters.  Via een goede opslagreeks liepen we van 5-4 naar 13-4.  Deze kloof  bleek voldoende.  De set werd verdiend binnen gehaald met 25-14.

Amigos-Halle-Set2

We vallen in herhaling door te zeggen dat een tiebreak de winnaar zal aanduiden.  In de vorige twee partijen trokken we steeds aan het korste einde. Nu misten we onze start niet.  De set werd verdiend gewonnen met 15-13.  Een zevende plaats op 16 ploegen, geen slecht resultaat. Elke wedstrijd hebben we minstens één set gewonnen.  Een plaats bij de eerste 4 was dus mogelijk.  Het allerbelangrijkse is dat onze meisjes en de begeleiding hebben genoten van het tornooi.  Weeral een ervaring rijker !

Volgende opdracht voor de meisjes, allemaal een zin voor het thuisfront opschrijven en later vandaag de sluiting ceremonie.  Morgen staat bezoek aan de stad Berlijn op het programma met gebruikelijk een boottocht, restanten Berlijnse muur,Fernsehturm en natuurlijk ook een beetje shopping ...... Nu eerst lunchtime .... met ja ..... worstjes van kanckie voor de afwisseling :)

Zondag-Lunchtime

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top