De laatste wedstrijd van de voorronde is bepalend voor het verdere verloop van het tornooi.  Door de onwaarschijnlijke bizarre berekeningen van de tornooileiding dienden we in deze wedstrijd minstens één set te winnen.  Nadien beginnen tellen. In deze wedstrijd traden we aan tegen het plaatselijke Rudow Berlin.  Zowel Rudow als wij hadden onze eerste twee wedstrijden gewonnen. De eerste set verliep gelijklopend.  Bij 17-17 konden we uitdiepen tot 20-17.  Verraden door de stress lieten we Rudow terug komen tot 21-20.  Gelukkig hadden onze tegenstrevers ook last van diezelfde stress. Bij 24-23 konden we profiteren van een foutje bij onze tegenstrever.  Set gewonnen. Onze eerste opdracht was volbracht. 

Amigos-Rudow-Set1

Willy kon aan zijn rekenwerk beginnen.  Wiskundig als hij is, berekende hij dat we minstens 19 punten moesten halen om de eerste plaats binnen te halen.  Wijselijk werd dit niet aan onze meisjes gezegd. Mogelijk hadden ze dit zelf wel berekend want de start van de set was ééntje vol foutjes.  Direct 3-0 achter.  Gelukkig herstelden ze dit onmiddellijk terug doch het verder verloop van de set verliep zenuwachtig.  Toch konden we de wedstrijd terug in onze greep nemen.  Uiteindelijk haalden we de set verdiend binnen met 25-22.  De eerste plaats is binnen.  Onze tegenstrever eindigde ondanks hun twee overwinningen op drie toch nog derde in de reeks (na Boxberg dat slechts één wedstrijd won.)  Gelukkig ons probleem niet.

Amigos-Rudow-Set2-1

 

Het is nu afwachten op het resultaat van Köpenicker Berlin - Dansport Praag om onze volgende tegenstander te kennen. In een erg opgaande wedstrijd is de eerste set gewonnen door Berlin. Laatste wedstrijd van de dag start om 17.00, daarna is het tijd voor een beetje ontspanning met een partij Bowling ......

Amigos-Rudow-Set2-2

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top