Zondag ging het familie- en gelegenheidstornnooi weer door. Alle sportievelingen verzamelden rond 9.30u. in en rond de GSA.

Om 10u. gingen de eerste wedstrijden van start. Op ieder terrein gestreden voor elk punt!

Na de schiftingswedstrijden in de voormiddag volgde een korte middagpauze, waarin iedereen zich tegoed kon doen aan heerlijke "broodjes gezond".

Daarbij zagen we ook vele blije gezichten nadat ieder zijn prachtige prijzen in ontvangst had genomen bij de traditionele tombola.

Na de smoskes begonnen we aan de kruisfinales, waar bij momenten het heftig, doch familiaal, aan toe ging.

Ieder team speelde dan nog voor de plaats die ze waard waren en rond de klok van vijf ging de finale van start tussen de families Relecom en Van Dessel.

De eerste set ging naar "de Van Dessels" met 25-20. Terwijl de tweede dan weer gewonnen werd door de fam.Relecom met 25-15.

Een zenuwslopende, spannende derde set moest uitsluitsel brengen wie de winnaar werd van deze prachtige editie!

Uiteindelijk mochten "De Relecommekes" zich met 25-21 familie ploeg van het jaar noemen.. Waarvoor van harte proficiat ! Hadden we zo al niets gehoord van een vat aanstaande zaterdag van een van die spelers ?

Om af te sluiten wil ik alle ploegen bedanken voor hun aanwezigheid, hun enthousiasme, hun grote dorst :-) en hun intentie om zeker volgend jaar terug te komen...

Misschien gaat de prijs van origineelste teamnaam wel naar nr de nr. 8 in de competitie voor onze spelers van Maria Ter Heiden.

De einduitslag :

8. Jozef in de bossen

7. Lucky Devils

6. Vandemarliere

5. Laurijssen

4. Hoppenbrouwers

3. Blondeel

2. Van Dessel

1. RELECOM

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top