Kom je regelmatig naar een wedstrijd kijken ? Spelen je kinderen of kleinkinderen mee in een of andere ploeg ? Of vind je Amigos gewoon de sympathiekste ploeg van het land ?

Wordt dan nu lid van de "Club van 100" of neem een jaar abonnement.

Leden van de "Club van 100" krijgen een eervolle vermelding op onze website, komen gratis naar alle wedstrijden kijken, krijgen daarbij ook nog eens twee consumpties op wedstrijden van Dames 1 of Heren 1. Daarnaast hebben ze ook de gelegenheid om in te schrijven voor de catering (vanaf dit jaar verzorgd door onze huiskok Chef Willy).  Voor 100 € maak je deel uit van deze gezellige club.

Kom je tijdens het seizoen 2011-2012 graag s'zaterdags naar een spannend potje volleybal kijken zonder de kantine te passeren (al geloven we daar niet erg in :-) dan kan je ook opteren voor een jaar abonnement te nemen. Voor 60 € krijg je dan toegang tot alle thuis wedstrijden.  

Aarzel niet en stap vandaag nog binnen bij Marcel in de kantine van de GSA, laat Dirk Loyens weten aan de inkom dat je een abonnement wil of laat ons een berichtje via het contact formulier.

Wie voor 21 september op deze manier de club steunt mag rekenen op 2 gratis consumaties voor de club van 100 en 1 consumatie per abonnement.

 

 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top