Onder meer dan behoorlijke weersomstandigheden, gisteren was het een echte hel, konden onze beide duo's van zich laten spreken.

Het verhaal van Joris en Oscar:onmiddellijk tegen Christophe Van de Plas- Coolman Pieter en ook een zware nederlaag met 21/12, nadien zeer sterke prestaties tegen topvedetten Bob Douwen-Raf Vekemans (21/16) en ook Pieter Baeck-Van Assche Ruben (21/17). Vervolgens kwam een praktisch onmogelijke opdracht tegen het ontzettend aanvallend topduo Ward Coucke- Tom Van Walle. Iedereen voorspelde een nederlaag, maar onze beide mannen vochten als echte leeuwen en werden bovendien zeker niet bevoordeeld door de scheidsrechter. En slechts met een nipte zege ging de wedstrijd verder voor de opponenten van hen met 20/23.Zo eindigden onze beide mannen voor de eerste maal op een mooie 9e plaats.

Over naar onze gouden beachgirls. Zonder hun maatjes, Kim en Marijke, moesten Britt en Elien het alleen verder roeien en onmiddellijk verrasten zij het duo Els Vandesteene- Hanne De Haes met 19/22, maar kregen dan hun "angstgegners" Marta Sobolska- Fien Callens voorgeschoteld. En inderdaad weeral een zware 13/21 om hun oren. In de losersronde en onder het goedkeurende oog van onze trainer Ivo gaven zij op hun beurt het De Haanse duo, Kim Albert-Bieke Huyst, een zelfde 13/21 voor de broek. In een strijd om een plaatsje in de halve finales verloren zij uiteindelijk met 16/21 tegen het duo Maud Catry- Yana De Leeuw, alhoewel zij tweemaal een vierpuntenvoorsprong lieten wegsmelten.

Hierdoor sprokkelen zij weer heel wat puntjes en lijkt een plaats in de zware finale te Knokke nu al verzekerd. Volgende week naar Blankenberge, waar Antwerpenaren thuis zijn.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top