Ook enkele jeugdleden gebruiken deze zomermaanden om te beachen. Een Belgisch kampioenschap is er echter niet en dus moet de jeugd het open Nederlands kampioenschap opzoeken om zich te meten met de Nederlandse top. In Nederland is beachvolleybal intussen stevig uitgebouwd voor de jeugd. Nevobo heeft een eigen Nederlandse Beachvolleybal School (NBS) opgericht en ook de regio’s hebben eigen opleidingsinitiatieven.

Enkele Amigos-leden krijgen beachopleiding via Cobras, een initiatief van Steven Van der Heyden (www.cobras.be). De resultaten van onze Amigos-jongens op dit nationaal kampioenschap tijdens het weekend van 2-3 juli?

Evert Theunen en Jeroen Oprins behaalden als team de achtste finale in de reeks jongens min 20 jaar. 

Jeroen Oprins, Witse Vanlommel en Mathias Blondeel bereikten met hun team respectievelijk de kwart, de achtste en de zestiende finale in de reeks jongens min 18 jaar.

Het Amigos-team Stef van Heyste/Wout Slaets kon doorstoten tot de achtste finale in de reeks jongens min 16 jaar. Toon Druyts behaalde met zijn ploeg in deze reeks de kwartfinale en ons eigen Amigos-duo Ruben Heye/Giel Cambré wist bijna hun prestatie van vorig jaar (Nederlands Kampioen 2010 min 14 jaar) te evenaren door de finale in de reeks min 16 jaar te bereiken. Hier werden zij verslagen door een Nederlandse topploeg bestaande uit een winnaar en een verliezend finalist uit de reeks min 18 jaar! Toch ZILVER voor Giel en Ruben en runner-up Nederlands kampioen 2011 (jongens min 16 jaar) !!!  

HeyeHeye-2

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top