Inderdaad heel wat bekende gezichten dit weekend aan de Rijnkaai te Antwerpen. Spijts de vele aanmoedigingen van onze trouwe supporters bleken de opdrachten van zondag toch nogal zwaar uit te vallen. Onze mannen Oscar en Joris deden wat zij konden, maar verloren erg nipt met 18-21 hun eerste wedstrijd om vervolgens te sneuvelen tegen het geroutineerde duo Douwen- Vekemans( beiden spelend bij Mendo) met 15-21.

De dames moesten dan de eer maar redden, maar Britt en ElienĀ  en ook Marijke en Kim verloren hun eerste wedstrijd en dan wordt het bijzonder moeilijk. Marijke en Kim konden zich nog revancheren en klopten het duo Rommens-Degryze met zelfs 13-21, maar sneuvelden dan in de volgende ronde tegen het duo Maud Catry en Yana De Leeuw met 16-21, en die hadden op hun beurt Britt en Elien in de vorige ronde eruitgekegeld met 13-21.

Niet zo'n succesvol weekend maar toch wel een toffe Antwerpse manche. Volgend weekend gaan we naar de kust, in bijzonderheid naar Middelkerke voor de 7e manche van het kampioenschap. Volg de resultaten van onze beachduo's in realiteit of toch alleszins op internet.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top