Vrijdagavond 1 juli, stond aangestipt in de agenda van enkele Amigos sympathisanten als medewerker voor Parkplezier aan het kasteel in Halle. Om 7 uur was iedereen present, terwijl het grasveld nog leeg was en Guy Swinnen de nodige soundchecks aan het doen was. Een uurtje later begonnen dan ook de eerste toeschouwers, waaronder menig Amigos lid, het veld te betreden. De eerste noten van Alice Avery klonken door de speakers, en onze medewerkers zorgden er dan weer voor dat niemand lang op zijn drank moest wachten. Stilaan raken we dan ook echte experts in het verzorgen van een tapdienst. Na de Nacht van Maes was dit de tweede maal op korte tijd dat Amigos zich ook even langs de andere kant liet zien.

ParkPlezier werd afgesloten met Guy Swinnen (ex Scabs), moe en voldaan hebben we de avond afgesloten, keerden we huiswaarts of richting "Heaven".

Namens het bestuur van Amigos willen we dan ook onze medewerkers nogmaals hartelijk danken voor de helpende handen en een leuke avond.

Er was geen Amigos fotograaf aanwezig .... toch niet met camera, maar we willen jullie toch enkele kiekjes genomen met telefoons niet onthouden.

{besps}ParkPlezier{/besps}

 

PS. Parkplezier loopt nog elke vrijdagavond tot 5 augustus. Voor het programma raadpleeg de website

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top