Wie morgen zijn volleysloefkens gaat aantrekken om aan het massatornooi van Amigos deel te nemen is al geweten en van de meer dan honderd sportievelingen verwachten we dan ook niet minder dan perfecte opslagen, geweldige recepties, mokerslagen van aanvallen en hoogstaande technische en tactische nummertjes.

Van het weer zijn we nog niet zeker, maar het belooft alleszins beter te worden zeker op de site van Amigos.Waar we dan zelf weer zeker van zijn, iets dat we zelf in handen hebben, namelijk de ongelooflijke ontspannen en amicale sfeer rond en op de terreinen, ook de culinaire omstandigheden dankzij de braadworsten en de talrijke lekkere hamburgers. Ook de tapkranen zullen gesmeerd lopen door toedoen van een stel ervaren tappers.

En jij ? Jij kan ook deelnemen aan dit werkelijk mega toffe evenement. De sporters aanmoedigen, met je vrienden een pintje pakken op het terras en om zeker niet te missen even een kijkje nemen op de werf van onze nieuwe sporthal. Werkelijk allucinant, die betonnen pijlers. Precies om te zeggen voor Amigos en al zijn leden: the sky is the limit.

Dus afgesproken: gans de dag ontmoeten we elkaar aan de GSA en glunderen we van trots op onze toffe club.