In een ver verleden waren Vanessa Wauters, Stien Deleuil, Lieve Van der Auwera en Jef Mol allen lid van de nationale ploeg en brachten hiermee een zekere status en hype op. Nadien sloten zij een deel van hun latere carrière af bij onze geliefde kleuren. Wat een tijd!!!!


Nu zijn wij geen beetje fier zelf een junior af te leveren voor het nationale junioresteam voor jongens, namelijk Jolan Cox. Deze twintigjarige heeft de volledige opleiding bij Amigos gevolgd , speelt thans in de eerste ploeg, was één der voortrekkers in de universitaire ploeg, die goud in Spanje(Valencia) gewonnen had dit jaar en gaat nu wellicht naar het WK in Brazilië. Qua sportcarrière kan dit reeds tellen.

jolan.png - 35.64 Kb

In zijn voetsporen kunnen we ook vermelden dat de pas aangeworven Lise Schuerwegen, komende van VBC Zandhoven en volgend seizoen de kleuren van dames1 verdedigend, ook opgenomen is in de kern van de nationale ploeg als libero. Zij heeft er reeds een stage in Spanje op zitten en traint thans met haar medemaats zo’n 4 uur volleybal per dag onder de strenge ogen van Gert Van den Broeck, nationaal trainer dames.

alt


En het houdt niet op. Ook Vicky Palmer, spelend bij dames1, heeft de trials doorstaan in Brittanië en mag zich nu volwaardig lid van het British National Team noemen. Zij heeft een stage in Peru al op haar palmares en zou nu voor een periode naar het midden-oosten op stage gaan.

vicky.png - 57.86 Kb

GEA Happel Amigos is uitermate fier op deze prachtige prestaties van haar discipelen en betrekt iedereen hierin, die één of andere bijdrage hierbij geleverd hebben.

 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top