Elk jaar weer worden de finales van de beker van Turnhout een absolute must om op aanwezig te zijn. Genieten is sinds geruime tijd daar het juiste woord voor. Genieten van een pintje en een frietje, genieten van een babbeltje her en der, maar tevens genieten van de finales zelf. Genieten van de verbetenheid van de ouderen, van de tomeloze inzet van de jongeren, van het fanatiek maar steeds sportief supporteren van de aanwezigen en van de steeds toenemende  volleykwaliteit.

Ook GEA Happel Amigos was weer goed vertegenwoordigd op deze volleyparty en met een eindscore van 7 op 10 zeges mogen we deze missie dan weer als super-geslaagd  bestempelen.

In het vrouwelijk gedeelte van de finales kunnen we volgende Amigos-ploegen als winnaar bestempelen: de E-meisjes, de D-meisjes en Dames 5 en  dit telkens met 3-0. De C-meisjes moesten jammer genoeg het onderspit delven met 3-0  alsook de A-meisjes, maar ditmaal met 3-2 na een wel heel spannende wedstrijd.

Voor het mannelijke gedeelte mogen we weer hoera roepen voor:  de E- jongens en de C-jongens,die met 3-0 winst gingen lopen, en de B-jongens en de heren 2,die met 3-1 wisten te zegevieren. Enigszins ver weg toch in een boze droom voorspeld, Heren 4 die onderuit gaan tegen aartsrivaal VC Zoersel met 3-2, maar blijkbaar aan de toog buiten alle proporties het kampioenschap duidelijk winnen.

Niettegenstaande alles, een dikke proficiat voor alle ploegen die het stadium van de finales bereikten en voor de andere ploegen wensen wij hen dan maar een verhoogde trainingsarbeid om volgend seizoen ook op het finale feest aanwezig te zijn.

Beker van Vlaanderen

Onze B-jongens moesten in het EVC weer genoegen nemen met de 2eplaats, ditmaal na een nederlaag tegen het zo gevreesde Lizzards Lubbeek. Dit is al de derde finale , die we met deze jongens verliezen. Ooit zal de tijd onze kameraad worden, want qua inzet en trainingsarbeid zijn zij wellicht het voorbeeld voor gans Amigos. Dus we mogen wel duidelijk stellen dat deze 2eplaats geen verliesplaats is, maar duidelijk een appreciatieplaats voor het geleverde werk. Nen dikke proficiat voor trainers als natuurlijk de spelers ook. 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top