Zaterdagmorgen mochten de d-meisjes aantreden voor de tweede finale van de dag tegen Zandhoven. In deze eerste derby mocht Zandhoven de beker mee naar huis nemen. Met dit verlies in het achterhoofd zullen de d-meisjes wel gemotiveerd zijn om de provinciale titel binnen te halen volgende week.

Ook zaterdag mochten onze Dames 1 voor een laatste maal aantreden in de vertrouwde opstelling, voor Marloes en Jo was het de laatste wedstrijd bij Amigos. Deze wedstrijd waarvan u eerder een uitgebreid verslag kreeg van huis reporter Herman werd makkelijk gewonnen.

Paasmaandag ging eveneens van start zoals het zaterdagavond was gestopt, met een beker voor onze e-jongens. Mendo Boisschot was vandaag de te kloppen ploeg voor al onze finalisten. Een uitgebreid verslag kreeg u reeds eerder van Tine.

In de namiddag was het de beurt aan de B-jongens die in een zeer sterke wedstrijd Mendo geen kans gaf om deze beker mee naar huis te nemen. Het werd uiteindelijk een makkelijke 3-0 tegen de kampioen in de reeks.

Als laatste mochten onze A jongens aantreden, eveneens tegen Mendo, maar hier moest de meerdere herkend worden in Mendo en werd ons een 3-0 verlies aangesmeerd.

Al bij al, van de 5 finales 3 gewonnen, er zijn ploegen die het dit jaar met minder zullen moeten doen en Marcel weet meteen weer wat doen ... een plaatsje gaan zoeken voor deze nieuwe troffee├źn.

b-jeugd-bva

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top