Na lang wachten zijn de werken eindelijk begonnen. Onze club-fotograaf Rene zal regelmatig een kiekje nemen zodat wij u hier op de hoogte kunnen houden.

{besps}Bouw-Sporthal{/besps}

 

1 Augustus 2011 : Het bouwverlof zit erop, de zon is terug van de partij alsook onze bouwvakkers.  Deze laatste zijn van start gegaan met het dichtleggen van het dak en de voorbereidingen voor de betonplaat welke woensdag zal gegoten worden. 

5 Augustus 2011 : Voorbereidingen voor de betonplaat, de basis van wat later heilige Amigos grond gaat worden, zijn gedaan ondanks het slechte weer. Tijd dus om de betonplaat te gieten en te pollieren.

12 Augustus 2011 : Steigers zijn geplaatst voor het metselen van de rode gevelstenen rond klaadkamers en kantine. De sporthal zelf is min of meer winddicht gemaakt.Palen voor het lagere gedeelte zijn eveneens in de grond gestoken.

17 Augustus 2011 : Na de feestdag zijn de werken van start gegaan aan de bergruimte en de toiletten. Langzaam maar zeker begint alles zo een beetje vorm te krijgen.

22 Augustus 2011 : Plaatsen van welfsels op de kleedkamers en bergruimtes, ook aan de turnzaal doet men ondertussen verder met het plaatsen van palen voor de constructie.

22 September 2011 : Terwijl de metsers her en der nog enkele muren bijzetten en de gevelstenen opmetselen zijn ook de electriciens,loodgieters en dakdekkers allemaal druk in de weer. Van tijd tot tijd een drukke bedoening volgens Rene die ons weer van enkele kiekjes heeft voorzien.

28 September 2011 : De metselwerken lopen stillaan op zijn einde, ondertussen zijn de werken aan de buitenkant aangevat om de isolatie en buitenpanelen te plaatsen. Frames en convertors voor de zonnepanelen zijn ondertussen ook ter plaatse.

29 September 2011 : Plaatsing van ramen en deuren is van start gegaan, zonnepanelen zelf zijn op het dak gemonteerd en klaar gemaakt voor keuring.

8 December 2011 : Na lange tijd van onzekerheid is er plots heel wat gebeurd waarover we geen tussentijdse status hebben gegeven. Ondertussen zijn gas en electriciteit aangesloten, staan alle ramen en deuren in het gebouw en is het er ook lekker warm. Weldra zal onze huiskok ook aan de slag kunnen gaan in de nieuwe keuken waar de tegels momenteel tegen de muur geplaatsd zijn en onze huischilder Stijn de plafonds van een mooi wit kleurtje heeft voorzien. Sportief kunnen we ook bijna aan de slag, deze week werd de vloer in de sporthal gedaan. Op het eerste zicht lijkt dit allemaal evident, maar misschien is het toch wel even de moeite om te melden dat onder deze prachtige vloer maar liefst bijna 18 km houten latten zit. Dit wil zeggen, de afstand van onze sporthal naar het sportpaleis.

Gezien alles nu meer concreet begint te tonen komt de stress voor de opening ook nabij. Maar eerst nog lijnen op de velden, aansluiting van de waterleiding en riolering. Voor de kantine is het valse plafond in voorbereiding, meer concrete plannen voor de toog (voor Amigos toch niet onbelangrijk) zijn ook klaar. En aan de plaatsing van keuken en fitness wordt ook eerstdaags begonnen.

Sporthal complex buitenkant

GVS-24-Sept-Outside

Sporthal binnen

GVS-24-Sept-Sporthal

Kantine

GVS-24-Sept-Kantine

Fitness - Polyvalente Ruimte

GVS-24-Sept-Fitness

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top