Het zou een vraag in een sportquiz kunnen zijn. Wat hebben deze 2  mannen gemeenschappelijk?

alt

alt

Op het eerste gezicht hebben zij een zorgwekkend uiterlijk, beiden zijn zij  trainer bij GEA Happel Amigos, Etienne De Buck bij de heren 1 en ei zo na kampioen in eerste nationale en Ivo De Mulder gaat voor het vijfde jaar op rij aan de slag bij dames 1 in de eredivisie dames. Dus toch zorgen?

Een groot deel van hun zorgen zijn reeds voorbij, want onze manager heeft voor beide heren de kern voor volgend seizoen reeds volledig op papier staan. Een buitengewone prestatie, zowaar.

Voor de herenkunnen we melden dat Pieter en Joris Relecom( VC Kapellen) en Gert-Jan Weyns   ( VC Vosselaar)  de oude stal weer komen opzoeken, bovendien komt Yannick Sophie(  eveneens van VC Kapellen) de kern versterken als setter. Met deze spelers  moet een verlengd en succesvol verblijf in de B-liga mogelijk zijn.

altaltaltalt

 

 

 

 

Voor de dames had manager Claude ook wat in petto: Sofie De Vleeschauwer ( middenspeelster bij Hermes en De Haan), Ruth Van Eenennaam( opgevallen bij Smash Oud- Turnhout), Lise Schuerwegen ( libero van Zandhoven en pas opgeroepen voor de nationale ploeg) en in laatste instantie Joke Hoeyberghs (thans spelend als setter  in onze tweede ploeg), allen komen zij de kern versterken en bovendien deel uitmaken van een sterke ploeg, die hopelijk  in staat moet zijn te concurreren met Hermes Oostende voor een plaatsje in de play-offs. 

altaltaltalt

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top