Vanavond geven we het startschot voor het weekend met onze VIP Catering vanaf 18.00 met aansluitend de wedstrijd tussen onze Dames en Antwerp Ladies. Enkele maanden geleden lieten onze dames de punten liggen in de Arenahal, dus de motivatie om de punten thuis te houden en in strijd te blijven voor die fel begeerde derde plaats zal er zeker zijn. Ook vanavond weer kiezen onze dames terug een "Fan of the Game" ! Zorgen dat je op een possitieve en motiverende manier opvalt tussen de fans is dus de boodschap om eeuwige roem te bereiken. 

DA Matchday 25 01 2019 640

Zaterdag 26/1 is het dan aan de mannen in de EuroMillions Volley League om de strijd aan te gaan tegen Haasrode Leuven. Slaagt coach Eric van Drom erin het vuur in zijn troepen te krijgen en als eerste niet prof ploeg in het klassement te blijven ? Uiteraard kunnen onze mannen ook jouw vurige aanmoedigingen gebruiken en ook zij zullen hun beste beentje voorzetten. Op het zelfde tijdstip moet ook Heren B aan de bak tegen Torhout. 

Tot slot treed Dames B aan tegen Arvoc zondag om 17.30, ook zij leveren nog steeds strijd in de hoogste regionen van hun reeks. 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top