Het heeft even geduurd voor de competitie van start ging, dat gecombineerd met de beker van België maakt dat we momenteel een flink pak wedstrijden op het hoogste niveau hebben. 

Vandaag treden onze mannen aan in de EuroMillions volley League tegen Gent, volgens trainer Eric Van Drom en zijn troepen een haalbare kaart, maar toch ook opgelet want de mannen van Gent kunnen thuis toch ook altijd net iets meer. Wie ondersteuning voor onze Heren wil bieden kan afzakken naar de Edugo Arena in Gent.

De vrouwen mogen een kijkje gaan nemen bij onze vrienden van Charleroi in Wallonië die waarschijnlijk het verlies in de beker van België van vorige week nog niet vergeten zijn. Maar onze Dames zitten in de juiste flow, het harde werken van Jeroen, zijn entourage en de jonge groep loont dus ze trekken met ambitie naar Salle Ballens. 

Matchday 27 10 DA HA

Maar zoals aangegeven drukke tijden voor de vrouwen want morgen wacht in de Van Pelt Arena het tweede luik van dit dubbelweekend tegen Michelbeke. In tegenstelling tot andere zondagen verwelkomen we de dames uit de Vlaamse Ardennen dit keer om 20.00. En uiteraard doen onze dames terug beroep op de supporters en zullen zij ook terug een Fan of the Game kiezen. 

Er is echter nog meer top volley op komst deze week. Door de uitschakeling van Charleroi in de Beker van België vorige week staat er op 1 november de volgende ronde op het programma. Geen lichte opdracht want ook Asterix zal het verlies van enkele weken geleden nog wel ergens in het achterhoofd hebben kleven. Hier doen we oproep naar al onze fans en nog meer naar al onze jeugdspeler om een Amigos Legion te vormen achter het veld. Afspraak Donderdag 1 nov om 16.15 in Amigos Outfit in de Van Pelt Arena ! Na de wedstrijd zullen onze speelsters ook tijd maken voor foto's en handtekeningen. 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top