Onze jongens spelen de regionale derby tegen Oxaco BVC Antwerpen op woensdag 14 november in de Arenahal te Deurne. Een topevenement in een uniek kader. De toegang voor deze wedstrijd is gratis. Je moet enkel je kaarten reserveren.

Een bomvolle Arena?

Net als 2 jaar geleden willen we erin slagen om de Arena afgeladen vol te krijgen. En daar hebben onze jongens uw hulp voor nodig. Nog eens de gelegenheid om op verplaatsing als één familie naar buiten te komen en laten zien waar we met z’n allen hard voor werken: One team, One dream, One family. Zien en gezien worden in de grote Arenahal te Deurne!

 

Uw Challenge!

De AMIGOS ploeg die de meeste AMIGOS supporters mobiliseert, het minimum is 20 personen ( inbegrepen zijn de teamleden en hun coach), om onze U17 aan te moedigen op de Youth Game op 14 november in de Arenahal Deurne wint een ‘team spaghetti bon’, te nuttigen in onze kantine op een zaterdag of zondag naar keuze.  De gratis tickets kunnen gereserveerd worden door een mailtje te sturen naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. en dit ten laatst op 11 november. Geef de naam van je team op, het aantal personen voor een ticket en een contactpersoon + telefoonnummer. De winnaar wordt 12 november bekend gemaakt.

youthgame

Als je niet wenst deel te nemen aan deze club uitdaging, kan je ook via een mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. je tickets bestellen. Vergeet niet je naam te vermelden + telefoonnummer.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top