Naar jaarlijkse gewoonte staat ook dit jaar de Kermis BBQ op het programma in de Van Pelt Arena op 25 augustus vanaf 17.30 Chef Willy zal samen met zijn team en een legioen vrijwilligers zorgen dat zelfs de grootste honger geen probleem is. Naast een berg gezonde groenten in buffet vorm zijn de twee gekende formules terug beschikbaar. 

  • Groot menu (saté, worst, kipfilet en steak) : 16 €/pp
  • Klein menu (saté, worst en kipfilet) : 14 €/pp

Inschrijven kan voor 23 aug via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of telefonisch bij Stijn Van Looveren (03/384 17 51 of 0496 52 27 26) uiteraard vind u ook inschrijvingstrookjes in de kantine van de Van Pelt Arena.

Zoals de traditie het wil zullen er die avond ook sportief enkele wedstrijden op het programma staan van onze Heren Liga A onder leiding van Eric Van Drom en het opkomende talent van Heren 2 met Peter Speckstadt als coach tegen het Puurs met enkele ex-amigo's.

BBQ

Met andere woorden het moment om kennis te maken met onze oude en nieuwe spelers/coaches, zomerverhalen te delen met vrienden en ploeg genoten of herinneringen op te disselen van vorig seizoen. Uiteraard sluiten we de avond af met een balleke muziek :-)

Ook willen we nu reeds meegeven dat op 30 september Heren 1 een driehoekstornooi zal spelen in de sporthal van Halle-Zoersel waar eveneens een het peterschap met de jeugdploegen in de verf zal gezet worden met een fotosessie. Deelnemers naast Amigos Heren A zijn Haasrode Leuven en het Nederlandse Volley Doetinchem.

Be There ! 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top