MU17bkk

JU13bkk

MU19bkkAMIGOS heeft er in het Waalse Gembloux een geslaagd kampioenschapsweekend opzitten.

 

JU 13 haalde een zilveren medaille en miste de hoofdprijs op enkele puntjes na (16-14 in de Tie Break die beslissend was).  De eerste ontgoocheling mag snel plaats maken voor fierheid over de prestaties van het afgelopen jaar: Vlaams Kampioen, Kampioen, Beker van Antwerpen en Beker van Turnhout. De eerste plaats ging naar Volley Haasrode Leuven

MU 19 is eveneens vice-Belgisch kampioen geworden in een zeer sterk bezette competitie met een overtal aan  speelsters uit de nationale reeksen .  Tchalou haalde hier de eerste prijs .  Ook een geslaagd seizoen voor de MU19-bekerploeg met op hun palmares: de Champions League en de Beker van Antwerpen.

MU17 moest op zondag aan de bak.  Het begon met een valse noot door met 2-1 te verliezen van Tongeren.  3 van de 4 ploegen waren echter sterk aan elkaar gewaagd, en voor aanvang van de laatste match van het tornooi (Amigos-Tchalou) kon zowel Tchalou, Tongeren als Amigos nog Belgisch Kampioen worden. Onze meisjes wonnen na een spannende 3 setter. Het was na afloop nog minuten wachten tot de eindtelling uitsluitsel bracht.  Resultaat : AMIGOS BELGISCH KAMPIOEN met 3 gemaakte punten meer dan Tongeren en 4 meer dan Tchalou.  Van spanning gesproken. Het palmares van deze ploeg: BELGISCH KAMPIOEN, Champions League , Kampioen, Beker van Antwerpen en Beker van Turnhout.

Tijdens deze twee dagen werden onze ploegen weer ondersteund door een trouwe, grote en luidruchtige supportersbende, ze hielpen de spelers/speelsters door de moeilijke momenten heen en zorgden voor een extra positieve vibe als het goed ging : MERCI

De technische omkadering van de ploegen zorgde met een perfecte voorbereiding dat iedereen in de best mogelijke omstandigheden aan de start van de wedstrijden kwam:  MERCI.

Staf JU13: Steven Caris, Stijn Van Looveren, Rudi Matterne

Staf MU17: Jeroen Rymen, Fons Anthonis, Robin Blondeel, Maarten Adriaensen

Staf MU19: Robin Blondeel, Jeroen Rymen, Maarten Adriaensen

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top