Er staat weer heel wat te gebeuren tijdens het weekend in de Van Pelt Arena. We gaan van start vrijdag-avond 23/3 om 20.30 met een barrage wedstrijd voor onze Heren 1 tegen Waremme. Geen makkelijke tegenstander, maar het verleden heeft ons ook geleerd geen onhaalbare kaart. Zeker niet wanneer onze mannen op jullie steun kunnen rekenen als extra man op het veld.

Zaterdag 24/3 om 20.30 mogen onze Dames 1 aan de bak tegen Tongeren, gezien het verlies tegen As van vorige week en het beperkte aantal wedstrijden in de poule zou winst een welgekomen zaak zijn. Uiteraard rekenen ook onze ladies op de supporters om hen net dat beetje meer vuur en peper te geven. 

Zondag 25/3 om 16 is het dan de beurt aan de troepen van Peter Speckstad, Heren 2 dus ... Het Limburgse Zonhoven zal dan de trip maken richting Zoersel voor een vurige strijd tegen onze strijdtroepen van Heren 2. 

Zoals wekelijks zal ook Chef Willy en zijn team de strijd aangaan in de keuken tegen talloze ingredienten om weer iets lekkers op de het bord te toveren en te zorgen dat we zeker geen honger hebben. 

Met zen allen dus op post in de Achterstraat ! 

 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top