U kon het eerder reeds lezen dat onze heren een schitterende zege boekten tijdens de Telenet Play Sports wedstrijd tegen Gent, voor die gelegenheid was er ook een walking dinner met een aantal potentiële nieuwe sponsors of klanten van sponsors die voor de eerste maal in contact kwamen met Amigos. Het was dan ook heel tof om onderstaande terug te vinden op één van onze Facebook pagina's.(om privacy reden hebben we post anoniem gemaakt).

 

pos feedback

 

 

De afgelopen weken was het dan ook hard werken achter de schermen aan de verlenging van de sponsorovereenkomsten met Neve Plastics en Thicega die u meteen ook dit weekend kon opmerken op de boarding en als derde ijsboerke als nieuwe sponsor. Wellicht merkte je ook al op dat je vanaf heden in onze kantine lekkere en gezonde ijsjes kan kopen. Namens de ganse Amigos familie bedankt Danny, Gert en Lore !

Zondag was het dan de kick-off van de competitie van onze dames 1 tegen Asterix, waarbij onze Dames in het eerste deel van de eerste set aardig wat weerwerk boden aan Kieldrecht maar het leek erop dat veel van onze speelsters toch redelijk onder de indruk waren van de sterk serverende bezoekers en een beetje overmand door stress begon de machine te sputteren. Niet dat we meteen winst hadden verwacht van onze jonge vernieuwde groep, maar het had toch mooi geweest om hier iets meer uit de brand te slepen. Maar niet getreurd, volgende week beter als Antwerp op bezoek komt naar de Hel van de Achterstraat. Uiteraard rekenen we ook weer massaal op de talrijk opgekomen supporters van dit weekend !

 

 

 

Nieuwe Sponsors

Go to top