Ondertussen zitten de eerste week training erop voor Dames 1 en de Heren gingen van start begin augustus. In alle stilte stomen Jeroen en Dries hun ploegen klaar, maar wie al eens een kijkje is gaan nemen op de trainingen zal het met ons eens zijn dat er keihard gewerkt word. 

H1 2017 2018

 

Wij kunnen jullie ook alvast meegeven dat we uit de ziekenboeg hebben vernomen dat de operatie van Jeroen Oprins succesvol is verlopen en dat hij weldra ook de trainingen zal hervatten. Bij de dames heel wat nieuwe gezichten, maar de "oud gedienden" zullen de newsters wel snel helpen bij de integratie en het leven als Amigo :-)

D1 2017 18

 

Het passen van de kledij is afgelopen week gebeurd, dus weldra kunnen we jullie de officiële ploegfoto's voorstellen, voor wie zelf nog kledij wil bestellen neem gerust contact op met Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 

Graag herinneren we jullie ook nog even dat je nog tot donderdag kan inschrijven voor de jaarlijkse Barbeque en dat er na het eetfestijn ook nog de demo wedstrijd is van onze Heren 1 tegen RSR Walfer uit luxemburg. Voor velen de moment voor een meet and great met onze nieuwe spelers en een chit chat met de oud gekenden.

Voor de inschrijving kan je via het online formulierhttps://goo.gl/forms/dnJl1GwlBTkp3ryi2 ) , via mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 

 

Nieuwe Sponsors

Go to top