In september zal de maand van de sportclub in het teken staan van Gezinssport. Sport Vlaanderen, het vroegere Bloso heeft aan ScabaZoe gevraagd om mee te werken aan de promotiecampagne vanwege het specifieke aanbod van Scabazoe (mix van G-sport met broers,zussen,ouders, ...). In functie hiervan zullen op 14 juli opnames gemaakt worden voor een promotiespot. (Nationale TV zenders).

Gezinssportvlaanderen

Deze opnames zullen doorgaan in en rond de Amigos-Van Pelt Arenaop vrijdag 14 juli van 18.00u tot 21.00u.

Volgende sporten zullen aanbod komen 

  • Estafette met de sportsprinkels
  • Zitvolleybal
  • Indoor (of outdoor afhankelijk van het weer) kubb
  • Badminton.

Uiteraard staan deze activiteiten ook open voor alle Amigos & Amigas zodat er een talrijke opkomst is voor de opname van de promotie spot. Je ploeg genoten optrommelen is dus de boodschap ! :-)  Voor alle deelnemers zal Scabazoe zorgen voor een drankje, frietjes en curryworst zodat de gebruikte energie meteen kan aangevuld worden en uiteraard maak je kans op eeuwige roem in de uiteindelijke TV-spot.

Zitvolley1

Om een inschatting te maken van de nodige frietjes & curryworsten vragen we wel om even een kort mailtje te sturen naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 0474.97.16.45 (Marc Somers)

Samen met Scabazoe kijken we al uit naar een massale opkomst !

Nieuwe Sponsors

Go to top